Category Archives: Waldjinah

Lirik Lagu Semusim – Chrisye feat Waldjinah

Lirik Lagu Semusim – Chrisye feat Waldjinah semusim bersemi bunga dalam kelembutan cakrawala senja pagi benderang jernihnya semesta dalam wangi bunga menyambut insan bercinta

Lirik Lagu Andhe Andhe Lumut – Waldjinah

Lirik Lagu Andhe Andhe Lumut – Waldjinah Putraku si ande ande ande lumut Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi Putrine ngger, kang ayu rupane Kleting ijo iku kang dadi asmane

Lirik Lagu Yen Ing Tawang Ono Lintang – Waldjinah

Lirik Lagu Yen Ing Tawang Ono Lintang – Waldjinah Yen ing tawang ono lintang cah ayu Aku ngenteni tekamu Marang mego ing angkoso nimas Sun takokke pawartamu

Lirik Lagu Walang Kekek – Waldjinah

Lirik Lagu Walang Kekek – Waldjinah Walang kekek, menclok nang tenggok Mabur maneh, menclok nang pari Ojo ngenyek yo mas, karo wong wedho Yen ditinggal lungo, setengah mati

Lirik Lagu Suwe Ora Jamu – Waldjinah

Lirik Lagu Suwe Ora Jamu – Waldjinah Suwe ora jamu mas Jamu godong telo Suwe ora ketemu Temu pisan ojo gelo

Lirik Lagu Rondo Kempling – Waldjinah feat Mus Mulyadi

Lirik Lagu Rondo Kempling – Waldjinah feat Mus Mulyadi LK : Ndak pundi mbak ayu bade tindak pundi Kadingaren tindak wae ora numpak taksi Dewean opo ora wedi Timbang nganggur kulo gelem ngancani

Lirik Lagu Jangkrik Genggong – Waldjinah

Lirik Lagu Jangkrik Genggong – Waldjinah Kendal kaline wungu ajar kenal karo aku lelene mati digepuk gepuk nganggo walesane