Tag Archives: Traditional

Lirik Lagu Ai – Doel Sumbang

Lirik Lagu Ai - Doel Sumbang

Lirik Lagu Ai – Doel Sumbang Arek mungkir euweuh alesan keur mungkir Asep endag ku Ai Hese bohong rumasa teu bisa bohong Asep oleng ku Ai

Lirik Lagu Duriat Madinah – Doel Sumbang

Lirik Lagu Duriat Madinah – Doel Sumbang Waktu urang patepung deudeuh Layung koneng mayungan masjid nabawi Dikersakeun bada maghrib urang wanoh Nu jadi saksina madinah al munnawaroh

Lirik Lagu Col Blem – Doel Sumbang

Lirik Lagu Col Blem – Doel Sumbang Col blem col blem Ari jelma ayeuna Teu koop boga kawasa Asa aing pangluhurna Sagala tara tatanya Dah ceunah teu perlu nanya

Lirik Lagu Ceu Romlah – Doel Sumbang

Lirik Lagu Ceu Romlah – Doel Sumbang Ceu Romlah punya seorang anak Yang sampai sekarang masih sering minta nete Meski sudah gede

Lirik Lagu Bulan Batu Hiu – Doel Sumbang

Lirik Lagu Bulan Batu Hiu – Doel Sumbang Bulan nu ngagantung Di langit Batu Hiu Tinggal sapasi Sesa purnama kamari

Lirik Lagu Beurit – Doel Sumbang

Lirik Lagu Beurit – Doel Sumbang Ari nu ngaranna beurit Loba jelema nu rujit Hirup di susukan Sagala di gorogotan Ti mimiti kue bolu Nepi ka sapatu butut

Lirik Lagu Beja ti Jurig – Doel Sumbang

Lirik Lagu Beja ti Jurig – Doel Sumbang Budak lalaki kasep umur satepak Ka dokter spesialis kulit jeung duraring Araraneh aya naon ku araraneh

Lirik Lagu Ah Hoream – Doel Sumbang

Lirik Lagu Ah Hoream – Doel Sumbang Dewek mah moal rek pipilueun Komo ukur neangan kode Ngadon mumuja nu hanteu hanteu Nepi ka sagala digade gade Kusabab masang kalaut bae

Lirik Lagu Awewe Sapi Daging – Doel Sumbang

Lirik Lagu Awewe Sapi Daging – Doel Sumbang Aya awewe jaman ayeuna Ngaku awewe modern Berkarier penuh obsesi Sagala hayang siga lalaki

Lirik Lagu Sumedang – Doel Sumbang

Lirik Lagu Sumedang – Doel Sumbang Kota leutik camperenik Najan leutik tapi resik Ngaliwat Cadas Pangeran Mmmh, kota Sumedang