Lirik Lagu Yen Ing Tawang Ono Lintang – Waldjinah

Lirik Lagu Yen Ing Tawang Ono Lintang – Waldjinah

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Aku ngenteni tekamu
Marang mego ing angkoso nimas
Sun takokke pawartamu

Janji-janji aku eling cah ayu
Sumedhot rasaning ati
Lintang lintange iwi-iwi nimas
Tresnaku sundhul wiyadi

Dek semono janjimu disekseni
Mego kartiko kairing rasa tresno asih

Yen ing tawang ono lintang cah ayu
Rungokno tangise ati
Binarung swaraning ratri nimas
Ngenteni mbulan ndadari

Lirik Lagu Yen Ing Tawang Ono Lintang – Waldjinah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *