Lirik Lagu Bongan Eungkang – Hetty Koes Endang

Lirik Lagu Bongan Eungkang – Hetty Koes Endang

Mun ngalangkung anjeuna tos alim deui
Abong kena lekasan paturay tineung

Mun ngalamun anjeuna tos alim deui
Pura-pura ngalieus miceun paneuteup

REFF:

Bongan eungkang ka abdi janji satia
Bongan eungkang ka abdi mungka carita

Bongan eungkang ka abdi geuning sulaya
Bibilasan ka abdi tega ngantunkeun

Na kunaon kapungkur kedah patepang
Kanggo naon upami kedah pa anggang

Lirik Lagu Bongan Eungkang – Hetty Koes Endang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *