Lirik lagu Banondari – Detty Kurnia

Eeeeee…
Banondari anu denok anu montok
Matak moho matak pogot, aits! iahahahaaa…
Anu geulis meni amis, nu endah matak kabita
Duh Euis.. I love you, I love you darling… (Na leres kang?)
Lirik lagu Banondari – Detty Kurnia

Ngan hanjakal Euis teh teu kaopan
Gampil bendu mun kasinggung perasaan
Tutunjuk bari neuteuli, nyarios meni nyoroscos
Cerewed lir manuk Toed, duh darling… (saur saha kang?) aits! iahahahaaa…

Najan kitu diri nyai tetep narik
Imutna matak kapincut, ilatna matak tibelat
Lambey ipis lir kueh lapis, mun di gegel tangtu amis
Aduh tobat geuliiis, iaaah hahahaaa…

Asolali wa owa eng
Aso-aso-asolali wa owa eng
Asolali wa owa eng
Aso-aso-asolali wa owa eng

Engkang sembaheun abdi
Narpati nu gagah sakti (ya ya ya akang eh gagah sakti, nyai!)
Engkang teh jago ngarayu perceka mikat wanita
Teu perduli aya nu boga, Engkaaang… (eta urusan akang eh nyai)

Di dunya taya duana pameget nu kawas engkang
Waruga jalugjug jangkung, ngajedig halisna kerung
Purah ngudag-ngudag bikang, aduh engkaaang… (aeh iahahaha)

Diraksukan ku henteu matut, dilancingan oge randutdut
Kumis cokrom buuk gondrong, lir barongsay keur ngadangong
Aduh engkaaang… (eh saha nu kos barongsay nyai?)

Eeeeee…
Banondari ulah kitu cinta engkang teh saestu
Lain cinta imitasi tapi cinta nu sajati
Cinta engkang mah teknologina canggih (canggih?) geulis, iaaah hahahaaa…

Cinta engkang di jamin moal rek luntur
Cintaku hanya untukmu (masa sih?)
Dunya brana teu kabilang, neundeun duit di unggal bank
Emas inten golondongan, kop kabeh eta keur nyai…
Eits! iahahahaaa (boong kali?)

Bisi hayang pelesiran langlang jagat
Bari shoping ka unggal nagara
Ka Jepang rejeng ka Hongkong
Ka New York rejeng ka Paris
Atawa rek ka Cilingcing

Pek atuh geura balaka, kahayang pasti aya
Asal bener cinta ka akang
Aduh tobat geuliiis, iahahahaaa…

Asolali wa owa eng
Aso-aso-asolali wa owa eng
Asolali wa owa eng
Aso-aso-asolali wa owa eng

Engkaaang… (akang nyai!)
Engkang teh geuningan bodo, ngarayu carana kuno
Nyombo bari ngolo-ngolo
Engkaaang… (naon akang kuno?)

Cinta sanes komoditi, teu bisa di beuli-beuli, najan ayeuna keur trendi
Atawa di tawar-tawar, najan di bayar ku dollar
Abadi mah da henteu hayang
Aduh engkang playboy, aduh playboy..aduh playboy
Engkaaang… (kumaha mun ku rupiah?)

Pameget mah di mana-mana ge sami
Eukeur bogoh sok kokorowot
Eukeur geugeut kekerewet
Mun can beunang panasaran
Engkaaang panasaran (iahh panasaran)

Lirik lagu Banondari – Detty Kurnia

Leave a Reply

Your email address will not be published.