Lirik Lagu Andhe Andhe Lumut – Waldjinah

Lirik Lagu Andhe Andhe Lumut – Waldjinah

Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang ayu rupane
Kleting ijo iku kang dadi asmane

(Duh ibu, kulo dereng purun
Duh ibu, kulo mboten medun
Nadyan ayu, Sisane si yuyu kangkang)

Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang ayu rupane
Kleting abang iku kang dadi asmane

(Duh ibu, kulo dereng purun
Duh ibu, kulo mboten medun
Nadyan ayu, Sisane si yuyu kangkang)

Putraku si ande ande ande lumut
Tumuruno ono putri, kang unggah unggahi
Putrine ngger, kang olo rupane
Kleting kuning iku kang dadi asmane

(Duh ibu, kulo inggih purun
Duh ibu, kulo bade medun
Nadyan olo, Meniko kang putro suwun)

Lirik Lagu Andhe Andhe Lumut – Waldjinah

Leave a Reply

Your email address will not be published.